By 11 juni 2012 Read More →

Echt leuk om te geven! Ons gratis ‘coole papa invulboek’.

Gratis vaderdag cadeau. Leuke printable men invulboek dat je gratis kunt downloaden op moodkids.nl. Het coole papa boek waar je je vader echt blij mee maakt. Je download het gratis hier.

Papa is de allerliefste, dat mag best wel eens gezegd worden. Want het vaderschap is echt niet altijd even makkelijk. Daarom maakte MoodKids voor alle coole, en minder coole, vaders dit gratis vaderdag cadeau ‘het Coole Papa Boek’ dat alleen nog ingevuld hoeft te worden.

Kan je kind zelf invullen waarom zijn of haar papa de allercoolste is! Want laten we eerlijk zijn. Zelfgemaakte cadeautjes of zelfgeschreven verhaaltjes zijn toch het allerleukste om te krijgen! Dit gratis vaderdag cadeau is zo leuk! Je kunt vult het zelf in, een prachtige herinnering voor later. Je kunt het boekje hier gratis downloaden. Even printen, invullen en mooi inpakken en klaar ben je voor Vaderdag.

Lees ook: Bekijk hier ook onze andere leuke zelfmakers voor Vaderdag!

Dit gratis vaderdag cadeau is een leuk invulboek speciaal voor en over papa. Je kunt hem gratis downloaden op onze site.

Gratis Vaderdag cadeau

Heb je onze leuke gratis Vaderdag posters ook al gezien? Of ons ontbijt op bed recept speciaal voor papa.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.