By 8 juni 2012 Read More →

Papadag – Multitasken voor Vaders

Alleen al voor stappenplan voor “Hoe vouw ik een t-shirt in 2 seconden” is dit boekje het kopen waard!

Papadag – Multitasken voor Vaders van Gerard Jansen en Uitgeverij Snor staat vol met dit soort grappige, handige en bruikbare tips. Tips om als vader een dag met de kinderen door te komen, zonder dat het huis of gezinsleven een grote chaos wordt. Het is vooral een boek met heel veel humor.

Het boek begint precies zoals ik me dat had voorgesteld van een mannenboek. Het begint namelijk met cijfers. En die cijfers die moeten in de volgende druk natuurlijk worden aangepast. Wist je dat slechts 54 % van de vaders op hun papadag kookt? Dat percentage moet omhoog dames, kan best toch?

Vervolgens volgen bemoedigende woorden voor papa die de ochtend lekker rustig begint (dream on!), fijne instructies hoe je het beste kunt delegeren en hoe je in hemelsnaam om moet gaan met gillende en ontevreden kinderen. Altijd praktisch!

Wij zeggen nog maar 1 ding over dit boek: Mama’s koop dit voor de man in je leven die zo nu en dan op jouw kinderen mag passen. Fijn voor hem en ook heeeeel fijn voor jou! Het ultieme vaderdag cadeau dit jaar.

Papadag – Multitasken voor Vaders koop je online bij Uitgeverij Snor

papadag, multitasken voor vaders, , natuur & milieu, uitgeverij snor

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vaderdag, Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.