By 24 mei 2012 Read More →

Kijk jij straks ook naar het EK?

Echte voetbalfans zijn natuurlijk al lang bezig met de voorbereidingen van het EK voetbal in Polen en Oekraïne. 

Nou wij ook hoor! Afgelopen week tipten we je al over stijlvolle EK musthaves voor kinderen. De komende weken zijn er nog leuke Oranje zelfmakers te vinden op de site (ons Oranje leeuwtje is ook weer actueel) en vandaag tippen we je deze coole zitzak van Relax!. 

Hoe grappig is dat, om vanaf een voetbal naar de wedstrijd te kijken. Grappig voor je sportieve zoon (of dochter) die zelf in de F-jes speelt. Of misschien voor diehard-Oranje-fan-papa op vaderdag?

ek voetbal kinderen, voetbal zitzak

Kijkt jouw zoon straks Relaxt naar de wedstrijden van Oranje? De voetbal zitzakken zijn online te koop bij FashionForHome.

TIP: Het wedstrijdschema met alle wedstrijden tot en met de finale op 1 juli 21.45 uur in Oezt , zochten we voor je op. Handig voor in de agenda.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.