By 14 mei 2012 Read More →

DIY tip aardrijkskunde

Zijn ze niet prachtig? De wereldbollen van het Japanse GeoGrafia zet je zelf in elkaar en de verschillende werelddelen, zeeen en landen kun je ook nog eens naar eigen wens inkleuren. Mooi en leerzaam! 

diy, papier, stationery

Geo-Grafia is online te koop bij Papiermier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.