By 11 mei 2012 Read More →

Met de mannen! De stoerste uitjes voor vaders en zoons

Sorry meiden! staat er kei groot op de kaft van dit boek. Tssss, of de titel Met de mannen! De stoerste uitjes voor vaders en zoons niet duidelijk genoeg was…

Natuurlijk heb ik dit boek als vrouw, vriendin, moeder en meisje heel snel open geslagen. Om te zien wat voor mannelijke geheimen er in zouden staan. En of die mannen – de schrijver, volkskrant columnist Wim de Jong, is er ook eentje – wel echte leuke dingen kunnen bedenken. En eerlijk is eerlijk, het viel me niets tegen. Sterker nog, er staan dingen in waar ik zelf nooit was opgekomen! Het boek staat vol verrassend leuke uittips voor vaders en zoons, waarvan er een heel aantal mij als mama, toegegeven, dus ook behoorlijk aanspreken.

Griezelen op een kasteel, doolhofdwalen in het riool van Antwerpen of slapen op het water bovenop een boomstamvlot lijkt me behoorlijk avontuurlijk (en ook best geschikt voor stoere meisjes). Bunkeren tot je er bij neervalt, spinnen en slangen vasthouden en darten laat ik dan weer wel graag over aan de jongens. Maar misschien ben ik gewoon niet stoer genoeg voor alle uitjes in dit boek, dat kan natuurlijk ook. En ach ik ben een meisje dus eigenlijk….

Met de Mannen! De stoerste uitjes voor vaders en zoons koop je online bij Mo’media.

met de mannen, dagje uit met de jongens

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.