By 6 mei 2012 Read More →

3D puzzels van bijzondere gebouwen – winactie

winactie, winnen, give away

Productief heeft weer wat moois. 3D puzzels voor ouders en kinderen van beroemde gebouwen. Je kunt nu zelf in een paar uurtjes de Eifeltoren, het Empire state Building, een maya piramide, de notre dame, het Opera House in Sydney, de toren van Pisa, het Witte Huis of de Tower Bridge na bouwen. Wat een bijzonder mooie herinnering aan een vakantie in Engeland, Frankrijk, Nederland (er zijn ook molens!), Amerika of Italie.

We geven 4 puzzels weg deze maand, je kunt hier meedoen.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.