By 4 mei 2012 Read More →

Kidsproof Weekendje weg – de leukste adressen in Nederland, Belgie en Duitsland

Oh heerlijk even een weekendje weg! De boel de boel laten en er lekker op uit. En ja we nemen de kinderen mee, graag zelfs! Maar gaan we dan naar toe? Een bungalowpark? Liever niet….

Gelukkig hoef ik niet lang (meer) te zoeken, ik blader gewoon door het boekje Kidsproof Weekendje weg en zoek wat leuks uit. Bijna alle adresjes die hierin staan voldoen aan mijn wensen. Kindvriendelijk, niet al te ver van huis, een mooie en bijzondere lokatie en bovenal kwaliteit.

De leukste adressen in Nederland, Belgie en Duitsland heeft Kidsproof Weekendje weg verzameld. Het zijn echt van die heerlijke logeerplekken die als tip over gaan van vriendin op vriendin. Stuk voor stuk aanraders. De accomodaties zijn allen op hun eigen manier bijzonder. En gezamelijk kregen ze een dikke stempel met “Kinderen Welkom!” Fijn. Een van de tips uit dit boekje, die ik binnenkort zelf ga opvolgen voor een weekendje er op uit, is die van de slaapstrandhuisjes in Vlissingen (laat je niet misleiden door de onooglijke site, de locatie staat niet voor niets in de gids!). Heerlijk toch?!

Heb jij altijd al eens samen met de kinderen een weekendje in het bos, aan het water, in de stad of op de boerderij willen logeren? Check dan snel dit boek. Eerlijk is eerlijk, hierin staan alleen maar leuke adresjes die persoonlijk, kleinschalig, authentiek of kwalittief helemaal top zijn als je er eens op uit wilt met de kinderen.

In de serie Kidsproof verscheen ook Kidsproof Zonvakanties.

kidsproof weekendje weg tips

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, Er op uit, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.