By 3 mei 2012 Read More →

Moederdag – Alle mama’s ogendicht en doorsturen

Het is weer bijna moederdag! Dit jaar is dat voor ons voor het eerst heel duidelijk: Boris is al volop aan de knutsel op de peutergym en op het kinderdagverblijf. Als hij thuiskomt met zo’n “geheimpje” dan vertelt hij Aline direct precies wat hij allemaal niet mag vertellen. Dus ze weet al aardig wat ze kan verwachten. Daarom, en ook omdat ze dit jaar, als alles goed gaat, moeder van onze derde wordt, heb ik nog wat extra’s ontworpen. Natuurlijk kan ik zelf ook geen geheimen voor haar bewaren, maar we gaan er toch een leuk feestje van maken 🙂

Ik heb er voor alle mede- vaders een printable van gemaakt. Dus ben je een vader (of kind), klik dan gerust op download om zelf ook een leuk moederdagfeestje voor te bereiden. Ben je moeder, geef dan de computer even door.. Wie weet word je verrast!

DOWNLOAD (laatste controle: zeg eens eerlijk ben jij wel een papa of kind? anders niet klikken hoor!!!)

moederdag download, ultiem moederdag cadeau

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>