By 20 april 2012 Read More →

Kidsproof Zonvakanties – de leukste adressen in Zuid-Europa

kidsproof zonvakanties, op vakantie met de kinderen

Zelf heb ik onlangs ervaren hoe lastig het kan zijn om een leuk vakantieadresje te vinden dat geschikt is voor een baby en een niet-zo-mobiele-zwangere-vrouw (ce’est moi). Uren internetten gingen eraan vooraf, om uiteindelijk via-via wat te kunnen huren in Zuid-Spanje. Waarschijnlijk gaat het vaak precies zo wanneer je op zoek gaat naar de ideale vakantie voor het hele gezin, zeker als je niet houdt van grote complexen inclusief animatieteams.

De redactie van Kidsproof weet er duidelijk alles van en heeft allerlei accommodaties geselecteerd die ieder op hun eigen manier kidsproof zijn. Of het nou campings, B&B’s, agriturismo’s, quinta’s of appartementen zijn, het zijn vaak kleinschalige accommodaties, met bijvoorbeeld een boerderij of een moestuin waarin je mag meehelpen, een zwembad(je), of leuke uitstapjes in de buurt. Uitgever Mo’media, ook bekend van de 100% stedengidsjes, heeft ze in een mooi vormgegeven, aantrekkelijke gids verzameld.

Fijn vond ik, als jonge mama, om te lezen dat het uitgangspunt van Kidsproof is dat, als je eenmaal kinderen hebt, je nog steeds vakantie kunt vieren op de manier die je vroeger deed. In het boek worden daarom ook tips gegeven over wat je moet meenemen, over citytrips, reizen met je baby etc.

Al bladerend door alle bestemmingen kwam ik al helemaal in de vakantiestemming. Slapen in een oude molen in Frankrijk, in een landhuis met moestuin in Italie, of een voormalig herdershuisje in Portugal, mij lijkt het wel wat. En ik zie ons straks met twee kleintjes ook wel op zo’n leuke camping staan. Van het appartement aan het strand van Barcelona ging m’n hart sneller kloppen, opeens leek een stedentripje met twee kleine kids heel haalbaar, dat gaan we zeker een keertje proberen!

Kidsproof Zonvakanties – De leukste adressen in Zuid-Europa
Online te koop bij Mo’Media

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, Er op uit, DIY

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>