By 19 april 2012 Read More →

Colour-in-house poster by Papillon-Papillonnage

colour-in-house, papillon papillonnage

Mooi voor aan de muur! Maar ook leuk om op een verjaardag gezellig samen in te kleuren of te versieren. Deze kleurplaat is eigenlijk een reuze poster voor op de kinderkamer. De coulor-in-house poster werd bedacht door de Franse ontwerpster Papillon-Papillonnage.  Ik vind het prachtige huis met vele kamertjes zo ook al erg mooi, maar kan me voorstellen dat hij helemaal of gedeeltelijk ingekleurd, nog veel mooier is. Plezier gegarandeerd in ieder geval!

Online te koop bij Kickcan & Conkers (Ken je Deborah’s blog al? Aanrader!)

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.