By 16 april 2012 Read More →

DIY – Oranje Leeuw voor Koninginnedag

 

zoutvaatje vouwen, koninginnedag

Speciaal voor Koninginnedag maakte MoodKids een variant op het eerdere zoutvaatje. Hoe je een zoutvaatje moet vouwen? Dat staat op de download, dus je kunt er direct mee aan de slag.

Downloaden, inkleuren, vouwen en brullen maar!

Wil je al helemaal in de oranjestemming komen en zoek je naar ideeën voor Koninginnedag? Check dan het pinboard 101 ideas for Koninginnedag (Queens’ day) dat wij, samen met een aantal andere pinners, namens101Woonideeën hebben gevuld op Pinterest.

zoutvaatje vouwen, koninginnedag

 

Tip: Kinderen kunnen het leeuwtje als ze naar de Vrijmarkt gaan eventueel verkopen voor een zakcentje.

Meer leuke Koningsdagideeën vind je op www.moodkids.nl/koningsdag

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.