By 13 april 2012 Read More →

SlaapKlets!

slaapklets, gezinnig, dagboek voor kinderen, nachtboek

Zelf neem ik na het voorlezen en voor het slapen gaan van de kinderen, altijd nog even de dag met ze door. We vertellen elkaar wat we gedaan hebben. Wat we het fijnste vonden van die dag en wat we morgen van plan zijn te doen. SlaapKlets! van Gezinnig speelt erg leuk in op dit voor-het-slapen-gaan-ritueel, dat ongetwijfeld meer ouders doen met hun kinderen.

SlaapKlets! is een verrassend dag- en nachtboek om voor het slapen gaan mee te ontspannen. Een invulboek om nog even gezellig samen te kletsen over vandaag en alvast vooruit te kijken naar mogen. Eigenlijk precies wat wij dus ook doen, alleen leg je het nu dus vast in tekst en beeld. Leuk bedacht! Maar het boek gaat ook nog een stapje verder. Het staat namelijk vol met kleine extra’s. Fijne dingen om samen nog even te doen, zoals de lachoefening. Om te tekenen, zoals het wat-trek-ik-morgen-aan invulplaatje. Om te onspannen, zoals de spier- of yogaoefening. Of bijvoorbeeld om te vertellen wat je allemaal hebt geroken vandaag.

Natuurlijk staan er in dit nachtboek ook nog slaaptips en tips hoe je om moet gaan met enge monsters. Mooi meegenomen!

Het boek is geschreven door Michal Janssen, we kennen haar o.a. van de succesboeken VakantieKlets! en Kletsboek!

TIP: Vergeet het boek niet mee te geven als je zoon of dochter een nachtje uit logeren gaat!

slaapklets, gezinnig, dagboek voor kinderen, nachtboek

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY
Maike Keuben

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.

Simple Share Buttons