By 27 maart 2012 Read More →

Fashion – Kraagjes

Chanel heeft ze en we zien het H&M kraagje in alle damesbladen…dan mogen de kleine mooie dames natuurlijk niet achterblijven.
En deze is natuurlijk (zoals alle Binnenstebuites producten) aan 2 kanten te dragen, die van Chanel vast niet;) Willen we niet allemaal dat onze mooie meisjes er soms als dametjes uitzien? Geen duur bloesje waar vlekken op kunnen komen maar een mooi, schattig en snel handig kraagje. Zo is elk simpel kledingstuk ineens erg chique. En mocht er toch een vlekje opkomen van het taartje van je tante, dan draai je ‘m toch net zo makkelijk om;)

Vanaf volgende week maak je kans op die leuke kraagjes, want Binnenstebuites geeft er een paar weg.
Houd onze site in de gaten!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion, Trend, DIY

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.