By 26 maart 2012 Read More →

DIY – Zoek en maak je eigen ketting

DIY ketting

Deze keer heb ik een DIY gemaakt met een paastintje. Namelijk: er op je paasbest uitzien met een eigen gemaakte ketting. Ik heb hiervoor kralen en (dun) fluorkoord bij elkaar gezocht. Bovendien heb ik kleine speelgoedbeestjes gebruikt en aan de ketting gehangen. Kralen rijgen is altijd een leuke bezigheid en zeker tijdens de feestdagen, zoals Pasen.

TIP: Zoek aankomende Pasen, net als naar eieren, nu ook eens naar voorwerpen die je kunt rijgen en maak er een mooie Paasketting van!

GIVE AWAY

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Onder alle nieuwe leden verloten we bovenstaande kettingen! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan kun je natuurlijk ook mee doen! Reageer via Facebookmail of Twitter (gebruik #paasketting) en geef aan dat je graag willen winnen.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.