By 19 maart 2012 Read More →

Bloemen in een zakje

traktatie lente pasen bloemen cadeauzakje

Voor de peuterspeelzaal van mijn oudste organiseerde ik een lenteactie. In plaats van de standaard chocolade-eitjes-verkoop bedacht ik dit jaar wat anders. Peuters en ouders mochten cadeauzakjes gevuld met anemonen bloembolletjes (ver-)kopen. Om de verkoop te stimuleren kocht ik verschillende kleuren craftzakjes in.

Het idee is simpel:

Bestempel de (gekleurde) craftzakjes met een etiketstempel (ik gebruikte een stempel van MoosMade), zodat de kinderen er iets op kunnen schrijven. Vul de zakjes met bloembolletjes (of iets anders dat je wilt trakteren of verkopen) en stik ze dicht met een contrasterende kleur garen (ik gebruikte Neon van Stofenzo). Leuk om kado te geven of om te krijgen!

TIP: Als je bloembollen geeft is het ook handig om te weten wanneer en hoe ze geplant moeten worden. Ik voegde een plantinstructie toe met wat stylingtips.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.