By 9 maart 2012 Read More →

Ferdinand de Aap – recensie en give away

Ferninand de aap, uitgeverij david en goliat

Wat een prachtig prentenboek is dit zeg. Zo ontzettend kleurrijk en mooi gemaakt! Iedere bladzijde is een kleurexplosie van papiercollages. Kleine kunstwerkjes op zich. En het verhaal is ook nog eens aangenaam en leerzaam voor kinderen. 

Ferdinand de aap gaat iedere zondag iemand blij maken. Hij rijdt op zijn motorfiest en zingt liedjes, maar op een zondag kan hij niemand verzinnen om blij te maken. Zou het hem lukken om ook deze zondag een vrolijk gezicht te zien?

Een bijzonder mooi prentenboek over lief zijn voor anderen en jezelf.

Bekijk hier alvast het voorleesfilmpje

David en Goliat maakt (voor-)lezen extra leuk door er een hele beleving van te maken. Naast het voorleesfilmpje van Ferdinand de Aap is er een knutselpagina waar je zelf een collage gaat maken en een kleurplaat van de Aap.

Alle boeken van David en Goliat vind je hier.

MoodKids geeft namens Uitgeverij David en Goliat 5 boeken van Ferdinand de Aap weg. Wil jij graag dit boek hebben? Vul dan hier je gegevens in.

Bij David en Goliat verscheen eerder:

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.