By 7 maart 2012 Read More →

Snoeptaart

toet en taart kalender uitgeverij snor recept

Dit recept komt uit de Toet- en taartkalender van Uitgeverij Snor en doet het bij kinderen altijd goed (mogelijk minder bij ouders, dus die moet je dan maar snel wegsturen als je deze taart serveert op een feestje :-))

Snoeptaart voor 10-12 personen

Boodschappenlijstje

  • 125 nl slagroom
  • suiker
  • Klop-fix (eventueel)
  • 1 moskovische tulband
  • snoepgoed, bijvoorbeeld dropveters, rode veters en spekkies (alles kan zolang het er leuk uitziet en niet snel smelt
  • kaarsjes

Aan de slag

Klop de slagroom met de suiker stijf. Doe er eventueel wat Klop-fix door om het langer stijg te houden. Bestrijk de tulband met de slagroom en versier met het snoepgoed. Gebruik lekker veel snoep, zowel op de tulband als ernaast. Steek er kaarsjes in.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.