By 24 februari 2012 Read More →

Soepkalender 365 soeprecepten

soepkalender uitgeverij snor

Soepboeken zijn er genoeg. En kalenders ook. Maar een Soepkalender, met 365 soepen was er tot nu toe nog niet. Styliste en soepgek Anya van de Wetering (Kamer 465) heeft hem gemaakt voor Uitgeverij Snor. Eenvoudige en haute cuisine recepten om het hele jaar door soep te maken, fraai geillustreerd en voorzien van een mooie ringband.

Het leuke aan deze kalender is dat hij geen jaartal heeft, zodat je de kalender jaar in, jaar uit kunt gebruiken. Klein minpuntje, 29 februari (schrikkeldag) staat er niet tussen. Maar he, dat is dan mooi een goed excuus om een van de 365 soepen nog eens een keertje te maken…

Ik heb hem zelf in de keuken hangen (afwisselend met de toet- en taartkalender), maar de kalender kan ook prima staan. Leuk als cadeautjes voor lekkerbekken!

Je vind de soepkalender hier.

We publiceerden eerder “Adriaan’s weerstand verhogende kippensoep” uit de soepkalender

soepkalender uitgeverij snor recept

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.