By 22 februari 2012 Read More →

DIY Tea Party Printable

DIY tea party high tea gratis free cupcake download

Grafisch ontwerper Nienke van de Water van Dreamkey Design heeft deze onwijs leuke printable speciaal voor MoodKids ontworpen. Voor een echt Alice in Wonderland Thee feestje download en print je deze knipvellen en versier je daarmee je cupcakes en theepot.

FREE PRINTABLE tea party

eerder verschenen in MoodKids Magazine editie 1

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.