By 20 februari 2012 Read More →

DIY Monkey Design 3D kaarten

Wij bij MoodKids zijn gek op DIY dat kan je niet ontgaan zijn. Toen we deze 3D kaartjes van Monkey Design voorbij zagen komen waren we dan ook meteen verkocht. Wat een grappig idee om in plaats van een gewoon kaartje eens een keer een scooter, tijger, dinosaurus of schaap per post te versturen! Zelf houden mag natuurlijk ook, je zet ze zo in elkaar. Erg leuk voor de woensdagmiddag.

Je vindt ze bij Papiermier

diy tip 3d dieren maken monkey design

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.