By 10 februari 2012 Read More →

Kers op de taart – Sylvia Vanden Heede

de kers op de taart

Meneer hond geeft een feest en stuurt een kaart naar ieder beest. Poes, kikker, muis en alle andere dieren zijn er allemaal erg druk mee, terwijl meneer en mevrouw hond samen de taart bakken voor het feest. Maar zouden de gasten de weg wel weten? 

Een voorleesverhaal op rijm van Sylvia Vanden Heede, je download het boek hier

EXTRA: Het boek heeft ook een meeleesfunctie waarbij de woordjes die worden voorgelezen oplichten zodat het lezertje zelf ook mee kan lezen. Lees- en luisterplezier voor 5 jaar en ouder. 

Auteur: Sylvia Vanden Heede  

Illustrator: Thé Tjong-Khing  

Uitvoering: E-book met audioverhaal  
Prijs € 4,99

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.