By 3 februari 2012 Read More →

Kookboek voor meisjes van 8 tot 88

Of je nu een mama-meisje bent van 35 (zoals ik), een 0-jarig baby-meisje of peutermeisje van bijna 3 (zoals mijn dochters), een artistiek oma-meisje van 63 (zoals mijn moeder) of een buitenvrouw van ik schat bijna 70 (zoals mijn buurvrouw) dit boek is voor alles meisjes zoals jij en ik.

Een kijk- kookboek met een scale aan portretten van verschillende meisjes die we (bijna) allemaal wel kennen. Een mengelmoes van recepten van diezelfde meisjes met geweldige eet- en sfeerfoto’s van Marcel van Driel. Gegratineerde mosselen van viswijven, high-tea voor en van theetantes en stoere stok-broodjes van de camping-meisjes om zo maar wat heerlijkheden op te noemen. En shame on me de chocolade-karamelmilkshake voor zwangere meisjes heb ik al geprobeerd… en krijgt een dikke (ja, ook door de hoeveelheid calorieën) aanbeveling ook als je niet zwanger bent!

Echt zo’n kookboek dat bij mij eerst een tijdje op mijn nachtkastje komt te liggen om me er in het midden van de nacht aan te verlekkeren. Daarna ga ik er natuurlijk weer uit koken en hoop ik dat ik nu eindelijk het geheim voor lekker draadjesvlees vind in het recept “oma’s sudderlapjes”.

Een fijn kookboek voor meisje-meisjes, vriendinnen, wannabe-prinsessen, zussen, oma’s, zwangere meisjes, winterkoninginnen, theetantes, brutale meiden, moeders, lieve meisjes en alle, alle andere meisjes. En natuurlijk ook voor jongens die een meisje kennen! 

meisjeskookboek kookboek voor meisjes van 8 tot 88 momedia

Kookboek voor meisjes van 8 tot 88

ISBN 978-90-5767-470-9

Mirjam van der Rijst & Marcel van Driel
Online te koop voor 17,95 bij Momedia

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Doeboeken, Kookboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.