By 31 januari 2012 Read More →

Play – Mudpuppy vingerpoppetjes

Wat zijn ze geinig! De vingerpoppetjes van Mudpuppy, te koop (in de mooie, nieuwe!) shop van PSIkhouvanjou. Ik ken allerhande vingerpoppetjes, maar deze had ik nog niet gezien. Ze zijn per 6 te koop in series, je drukt ze zo uit het vel. Er zijn prinsessen, monsters, forest- & party animals. Ook erg leuk als cadeautje of traktatie! Vind je ze ook zo leuk, koop dan vandaag nog met 10% korting bij PSIkhouvanjou met de code PS10

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.