By 27 januari 2012 Read More →

KeetSmakelijk

peuter soepboek keetsmakelijk

Dit vrolijke kookboek was een paar jaar geleden, voor mij, het eerste kookboek voor kinderen dat ik tegen kwam met speelgoedfiguurtjes in en om het eten. Naast de plastic figuurtjes (die je er thuis natuurlijk niet moet inzetten, maar het staat zo gezellig op de foto) waren de grappige namen die de recepten van Keetsmakelijk mee kregen voor mij reden genoeg het boek direct te kopen. 

Welk kind lust er nu niet “handen omhoog of ik SLA!” (salade dus) waarbij schietende comboys figureren. Of “Doe-het-zelf-Pasta” waarbij je als uitvoerder zelf de pasta op je bord bouwt. En wist je dat “Quichekeurige kabouters” champignons eten? En dat je pas een echte ridder bent als je “Drakenstaarten” (groene asperges) hebt gegeten?

De korte verhaaltjes die als intro bij de recepten staan, maken dit kookboek ook leuk om samen met je kind te lezen voordat je samen boodschappen gaat doen. Naast 77 grappige, gezonde en lekkere recepten krijg je van Keetsmakelijk ook nog eens een pond gezond verstand; het Keet-ABC met info over Omega-3 en Transvetten, leuk om te lezen en fijn om te weten. 

Mag ik je de bruine modderkoeken aanbevelen? Mmmm….

Je koopt het boek hier.

TIP 1: Lees ook de recensie over het Peuter Soepboek van Keetsmakelijk!

TIP 2: Wil je de boeken van KeetSmakelijk eerst even inkijken of een recept uitproberen? Dat kan hier!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, Kookboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.