By 23 januari 2012 Read More →

DIY – speciekuipje voor kinderen


dutch design diy speciekuipje

Wie wat bewaart heeft wat moet ontwerper Mariëlle van der Gouw gedacht hebben. Zij maakte van een speciekuip een stoeltje voor kinderen. Mariëlle “Mijn ontwerp is een samenstelling van bestaande producten die door middel van een kleine verandering een interessant nieuw product vormen (hergebruik)”.

Als je een klein beetje handig bent maak je hem zelf. 

Dit heb je daar voor nodig 

  • 1 x speciekuip 
  • 4 x wieltjes
  • 16 x bouten
  • 16 x dopmoeren
  • 1x wollen deken met leuke retro print
  • vulling oude tuinkussens of schuimrubber

Zo ga je te werk

Snijd uit de speciekuip een stuk zodat er een opening ontstaat voor je benen, houd daarbij rekening met de hoogte van je kussen. Keer de kuip om en bevestig de 4 wielen. Maak van een oude deken en wat schuimrubber een kussen dat precies in de kuip past. Klaar!

Niet handig? Koop hem dan bij Mariëlle.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.