By 14 januari 2012 Read More →

WKND Inpsiratie – Trendspotting

Zondag gaan Maike en ik trendspotten op de beurs Kleine Fabriek. Waar veel binnenlandse en buitenlandse labels hun collecties voor winter 2012/2013 laten zien. Wij zijn heel benieuwd wat we gaan zien; wordt het fluor? Zijn er mooie organic labels? We laten het je weten als we weer terug zijn. Voor nu, fijn weekend!

Voor meer MoodKids inspiratie, check Pinterest

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.