By 26 december 2011 Read More →

DIY – Winterwonderland

winterwonderland kijkdoos DIY printable

Zet de kinderen heerlijk aan het knutselen terwijl jezelf ontspannen in de keuken bezig bent met de voorbereidingen van het kerstdiner. Met deze Winter Wonderland download maken ze een winterse kijkdoos waar ze wel even zoet mee zijn.

Fijne 2e kerstdag!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.