By 9 december 2011 Read More →

Winterboek Ollie Hartmoed

winterboek ollie hartmoed

Dit boek staat voor nog meer familie gezelligheid tijdens lange donkere winterdagen. Spelletjes, wetenswaardigheden en activiteiten die je alleen of samen met je familie kunt doen. Een warm winters doeboek met een pop-up knutselpagina, recepten, ruimte voor familiegeheimen en nog veel meer. Leuk om samen in te vullen en te bewaren! Je koopt het boek hier.

Het winterboek is gebaseerd op de televisieserie “Het Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed”. Vanaf zaterdag 10 december te zien op NED 3.

Wij blijven de komende vier zaterdagen zeker thuis. Want wat een ongelooflijk, krankzinnig ingewikkelde familie heeft dit jochie zeg! De familie Hartmoed maakte ooit de beste gordijnen van het land. Maar sindsdien is er een hoop gebeurd en heeft iedereen ruzie met iedereen. De negenjarige Ollie moet de hele familie voor de kerst bij elkaar te krijgen. Maat gaat dat hem lukken?

Bekijk alvast de trailer:

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.