By 5 december 2011 Read More →

DIY Armbandje

DIY armband

Ken je dat? Heb je een klein restje band over van je vorige project. Weet je niet wat je ermee kunt doen. De oplossing: maak er een armbandje van voor jezelf of je kind. En uiteraard is deze DIY ook weer goed om er veel van te maken én weg te geven!

Benodigdheden 

  • een bandje
  • een knoopje
  • naald en draad
  • haar elastiek
  • naaimachine (maar je kunt dit armbandje ook met de hand naaien)

Zo maak je het

Meet de benodigde omtrek van het bandje om je pols of dat van je kindVouw een uiteinde van het bandje een stukje om en leg hier het elastiek dubbelgevouwen op. Stik goed vast. Vouw vervolgens de andere uiteinde een stukje om en naai het knoopje op de goede kant. Klaar weer!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion, Trend, DIY

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.