By 2 december 2011 Read More →

Leuk voor later – Mijn basisschool

basisschoolboek leuk voor later

Heb jij dat ook? Dat je eén blik werpt op een oude schoolfoto en dat alle herinneringen dan weer boven komen? Nou ja bijna alle dan. De achternaam van je juf weet je niet meer en hoe ging dat ene spelletje dat je vroeger altijd speelde nu ook al weer? En de melodie van dat liedje dat een hele zomer in je hoofd zat?

Met het invul- en bewaarboek “Mijn basisschool” verzamelt je kind alle hoogtepunten en andere leuke herinneringen uit zijn basisschooltijd, zodat hij zich later wel alles kan herinneren.

leuk voor later basisschoolboek

Het boekje is voorzien van stickers om lekker te plakken op de liefste juf, de grootste etterbak, de ergste loser en natuurlijk de allerbeste vrienden. Prikkelende vragen om later op verrassende antwoorden te kunnen terugkijken. En er is voldoende ruimte voor lievelingsvakken, spreekbeurten, schoolreisjes, namen van klasgenoten, juffen, meesters en niet te vergeten heel erg veel foto’s.

De boeken zijn hier te bestellen.

TIP: Leuk om kado te geven aan een kind dat voor het eerst naar de basisschool gaat!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.