By 1 december 2011 Read More →

Design – Minimega

MoodKids is gek op mooie papierwaren. Minimega trok, als vormgever, direct mijn aandacht. Mooie kleuren, gewéldige prints en patronen en een heel complete collectie. Wat dacht je van deze leuke ABC posters voor de kinderkamer? Je vindt er ook alles voor giftwrapping en het is 100% ecofriendly.

Mijn decemberkadootjes gaan er in ieder geval stylish uitzien in Minimega. In Nederland shop je Minimega bijvoorbeeld hier.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.