By 25 november 2011 Read More →

De Efteling in een luciferdoosje

efteling luciferdoosjes

Ze zijn dus echt niet groter dan een klein luciferdoosje. En met de zijkant kun je ook nog gewoon een lucifer aansteken! Niet dat je dat zou willen, eigenlijk is het natuurlijk zonde van zo’n mooi boek, maar ik was zo nieuwsgierig….  

De efteling in een luciferdoosje

Matchboox heeft samen met de Efteling een collectorbox gemaakt met vier bijzondere bewerkingen van Efteling sprookjes. Het meisje met de zwavelstokjes, De ketel van de Heks, Kleine Boodschap en De Prinses op de Erwt zijn allemaal in een piepkleine doosje gestopt. De sprookjes zijn voorzien van kleurrijke illustraties en een verrassende verhaallijn. Wat een briljant idee eigenlijk om een boek met de lengte van een meter in zo’n piepklein doosje te stoppen. Echte collectors items wat mij betreft! Kijk, klik, koop.

Bekijk alvast het filmpje met een echt Efteling muziekje.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.