By 18 november 2011 Read More →

De ongelooflijk bijzondere boekeneter – Oliver Jeffers

“Harry hield van boeken. Maar niet zoals jij en ik van boeken houden, nee. Heel anders….” 

“…. Harry hield ervan om ze OP TE ETEN.” 

Harry is de hoofdpersoon uit De ongelooflijk bijzondere boekeneter. Hij is zo gek op boeken dat hij ze opeet! Hij vindt boeken heerlijk en eet ze met smaak. Hoe meer boeken hij eet, hoe slimmer hoe wordt. Iedere dag een beetje slimmer. Totdat het fout gaat en alles wat hij geleerd heeft in de war raakt. Zou het nog goedkomen met Harry? 

Dit boek is voorzien van prachtige illustraties en mede daardoor een van mijn favoriete kinderboeken. Het behoeft wel een WAARSCHUWING: Eet het niet op a.u.b.! 

Je koopt het boek hier.  

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.