By 7 november 2011 Read More →

MetdeHand.nl – Handgemaakt vraag en aanbod

In navolging van het populaire Etsy tonen en verkopen creatieve Nederlandse ontwerpers en verwoede crafters hun handgemaakte producten nu ook op MetdeHand.nl

met de hand

 

Met meer dan 300 shop-in-shops is het aanbod groot en gevarieerd. Handgemaakte quilts, meubels, keramiek, sieraden, hoeden en ga zo maar door, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het hier. Gelukkig hebben ze een goede zoekfunctie en raak je daardoor niet verdwaald tussen al die huisvlijt. Net als bij Etsy is MetdeHand.nl voor iedereen toegankelijk, de laatste is zelfs gratis. 

Toegegeven: niet alle aanbieders zijn even talentvol en niet alles is even mooi, maar als je goed zoekt en net als ik regelmatig een bezoekje brengt, vind je er geregeld hele mooie Pareltjes! Zo ontdekte ik deze week de vintage beertjes van Farahild, zijn ze niet enig?   

vintage beertjes farahild

Dus ga voor uniek en shop je suf op MetdeHand.nl! Even lekker neuzen en bijzondere spullen ontdekken die met liefde en aandacht zijn gemaakt. 

TIP: Ben jij zelf erg handig en maak je ook producten met de hand? Ook jij kunt je producten gratis aanbieden op MetdeHand.nl 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.