By 31 oktober 2011 Read More →

DIY – Halloween Printable – Trick or Treat

Als het straks donker wordt komen de verkleedde kinderen hier weer aan de deur griezelen voor een Trick or Treat. De snoepzakjes, gevuld met 13 zwarte katjes, staan hier klaar om te worden uitgedeeld. Met een pompoen of vleermuis erop zijn ze helemaal in Halloween stijl.

Halloween Traktatie Zakjes

Trick or Treat Free Printable Halloween

Trick or Treat Free Printable Halloween

Download gratis de Halloween Printable en maak je eigen snoepzakjes.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Downloads, DIY

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.