By 28 oktober 2011 Read More →

Verboden voor leeuwen

Boris heeft al een paar maanden een fantasievriendje: Leeuwtje. Hij is heel lief (niet zoals grote leeuwen), hij past op zijn hand, hij is meestal wit en hij is een meisje.
Het is heel gezellig voor Boris om Leeuwtje in de buurt te hebben, ook al haalt hij wel regelmatig streken uit. Soms is hij een tijdje weg, dan gaat hij met de grote echte leeuwen spelen. Dat vindt Boris spannend, want die mogen niet in zijn kamer komen. En misschien komen ze wel met Leeuwtje mee terug! Dus daar hebben we wat op bedacht: we hebben een bord gemaakt voor op zijn deur. Nu weten de grote leeuwen dat ze niet met Leeuwtje mee de kamer in mogen.

Probleem opgelost zou je denken.. Nee dus. Nu kan Leeuwtje in de war raken omdat er geen leeuwen naar binnen mogen. Dus Boris heeft zelf een extra bordje gemaakt waar op staat: Kleine leeuwtjes mogen wel. Niet met letters, want Leeuwtje kan nog niet lezen 🙂

Ook leeuwen buiten de deur houden? Download de “Verboden voor leeuwen” poster van Papa Jaco.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>