By 28 oktober 2011 Read More →

Een mespuntje moeder – Karien van Ditzhuijzen

Karien woont met haar man en kinderen Tijm (2007), Linde (2009) en Jasmijn (2011) in Engeland, waar zij als productontwikkelaar jarenlang recepten bedacht voor ijsjes. Na de geboorte van baby Jasmijn werd ze thuisblijfmoeder en schrijft ze (kinder)boeken. Op haar blog K-meel schrijft ze over peuters, baby’s en moeder zijn, en op Kamelenvoer over creatief koken. Op Moodkids schrijft ze om de week over eten en koken met kleine kinderen.  

Een mespuntje moeder Karien van Ditzhuijzen

“Een mespuntje moeder” is Karien’s eerste verhalenbundel. Ze geeft je in haar boek een humoristisch kijkje in haar leven als moeder. De hoogte- en ook de dieptepunten komen voorbij en zijn voor mij als moeder vooral erg herkenbaar. Een aantal verhalen deed me grinniken en denken “he, dat heeft zij dus ook” en andere zuchten “oh, dat komt dus nog”. Maar ik heb vooral vaak gedacht wat een heerlijk boek en het zijn juist die kleine dingen die het moederschap zo leuk maken.  

Een echte aanrader dit boek! Je koopt het hier.  

Voor MoodKids schreef Karien eerder:

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.