By 21 oktober 2011 Read More →

Tante! Handboek voor coole tantes

Boeken voor mama’s en papa’s zijn er genoeg. En ook voor opa’s en oma’s werden boeken vol geschreven, maar aan de tantes werd niet eerder gedacht. Terwijl er in veel gevallen bij de geboorte van een kind ook een tante wordt geboren. Tijd voor een boek dus moeten Marijke Krabbenbos en Florien van Basten Batenburg (aka Tante Floor) gedacht hebben. Zij maakten samen het allereerste boek voor tantes. 

tante handboek

In het Tanteboek vind je naast heel veel leuke tips en trucs ook herkenbare, grappige en ontroerende tante-anekdotes. Het boek begint heel praktisch met een hoofdstuk “Hoe werkt een kind?”. Bijzonder nuttig als je je bedenkt dat veel tantes geen opvoedboeken lezen als ze zelf (nog) geen kinderen hebben. En op zich is het best wel handig om te weten dat babyhandjes alles pakken wat binnen een straal van een halve meter om hen heen ligt en ze alles direct in hun mond stoppen. 

Het tante boek is vooral erg geestig, de nodige praktische tips worden vooral met veel humor gebracht. Een bijzonder leuk cadeautje voor alle tantes (in wording). Nu maar duimen dat er ook een handboek komt voor Ooms. 

Je koopt “Tante! Handboek voor coole tantes” hier

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.