By 10 oktober 2011 Read More →

DIY – Buggyhanger haken

Een nieuwe maandag en een nieuwe DIY bij Moodkids. Ik heb een variant op de gehaakte bol van een paar weken geleden gemaakt. De bol bleek erg populair te zijn en er zijn alle verschillende hangers gemaakt. Leuk! Ik heb deze keer gekozen voor het maken van een buggyhanger. Ik heb diverse cirkels gehaakt en deze vervolgens aan elkaar gezet. Et voila, een hanger voor aan de buggy. Gezellig voor je kindje!

Ps: vergeet niet je hanger op Moodkids facebook te zetten. We zijn benieuwd naar jouw DIY!

DIY kerstballen haken kerstslinger

Wat heb je nodig?

Zo ga je te werk:

Stap 1 Haak zoveel cirkels als je wilt. Ik heb er 7 gehaakt.

Stap 2 Haak alle cirkels aan elkaar. Dit doe je door 2 cirkels met de verkeerde kant op elkaar te leggen en deze vervolgens met 3 halve vasten aan elkaar te haken. Haak aan het 1e en laatste cirkel een lus van lossen.

Klaar!

TIP: Deze DIY is natuurlijk niet alleen leuk als buggyhanger, als je andere kleuren gebruikt doet hij straks ook prima dienst als kersthanger voor in de boom, slinger voor op een verjaardag en ga zo maar door!

Comments are closed.

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.

Simple Share Buttons