By 7 oktober 2011 Read More →

Vis & Vega – 192 recepten voor vleeseters

Zat jij er ook al op te wachten? Op de opvolger van de overheerlijke toet- en taartkalender en die smakelijke soepkalender van Uitgeverij Snor. Ik wel! In het boek Vis en Vega staan de lekkerste vandaag-even-geen-vlees recepten van vrienden voor vrienden, zodat je vier dagen in de week vleesloos kunt eten. Als je dat wilt. Vleesloos dus, niet visloos.  

vis en veg

Snor schrijft hier zelf over: “Inderdaad, vis eten we in dit boek wel. En ja, we weten het: vissen laten ook scheten, en je mag ze eigenlijk ook niet eten, maar dit is dan ook het eerste echte kookboek voor soft-core wouldbe vegetariërs. Voor principiële watjes.”

En daarom houd ik nu zo van die boeken van Snor.

Wist je dat ik zelf ook een bijdrage leverde aan dit boek?

Van mij voor jou:

Lasagne van Maike

Nieuwsgierig naar het boek? Bekijk het inkijkexemplaar Vis en Vega.

Je koopt Vis & Vega hier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Doeboeken, Kookboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.