By 7 oktober 2011 Read More →

Kinderboekrecensie – Kletsboek!

Samen lachen, mopperen, fantaseren, tekenen, dromen, ontspannen en natuurlijk kletsen. Dat kun je met dit Kletsboek! Het is een bijzonder doe boek dat je kind samen met papa, mama, vriendjes, de buurvrouw, oom, juf of iemand anders in mag vullen.  

kletsboek gezinnig

Heb je altijd al willen weten wat de juf het stomste op haar werk vindt, met wie papa wel een dagje zou willen ruilen of hoe laat je vriendje het liefst naar bed zou gaan? Snel invullen dan dit boek! Iedere linker bladzijde vult je kind zelf in en de rechterbladzijde is voor de meester, hockeycoach, het buurmeisje, de hond of….

Kletsboek! voor kleine en grote mensen koop je hier.

pagina kletsboek gezinnig

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.