By 30 september 2011 Read More →

Papa Jaco gaat verven met water

Na een wat wisselvallige zomer, genieten we nu van heerlijke nazomerdagen. Kunnen we mooi wat klusjes rondom het huis afwerken. Nu ben ik natuurlijk 2 dagen per week thuis, maar met twee kleine doerakken om me heen is het nog lastig om werk gedaan te krijgen. De beste en gezelligste manier is om ze “mee te laten helpen”. Maar dat leek me bij verven best een uitdaging… 

Gelukkig kwamen we een leuk idee tegen: laat ze lekker met water verven!

Dus wat bakjes water en kwasten klaargezet en ze gingen allebei heel geconcentreerd aan de slag. Aron keek steeds wat zijn grote broer deed en kopieerde dat precies. Uiteindelijk waren zowel ons hele steigerhouten tuinmeubel als de peuters doorweekt, missie voltooid!

DIY verven met water

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Inspiratie, Trend, DIY

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>