By 30 september 2011 Read More →

De wolkenprinses vindt een gouden randje – Marlies Visser

De wolkenprinses woont hoog in de lucht in een kasteel van wolken, waar ze de mooiste wolken verzameld voor haar wolkenmuseum. Als haar zussen, de maanprinses, de bloemenprises, de zonneprinses en de zeeprinses langskomen mogen ze allemaal een bijzondere wolk uitkiezen. Alle zussen zijn blij met hun wolk, maar voor de bloemenprinses is geen enkele wolk sjiek genoeg. Zou ze er toch in slagen een deftige wolk vinden? 

de wolkenprinses vindt een gouden randje marlies visser

De prachtige illustraties in pasteltinten brengen de prinsessen zussen en het verhaal echt tot leven. Stof, knoopjes, kraaltjes, verf, bloemen, lintjes, papier, spelden en heel veel fantasie maken iedere bladzijde tot een klein kunstwerkje. 

Heel geschikt voor creatieve kids die geinspireerd door de boeken van Marlies Visser lekker zelf aan de slag kunnen gaan met stof, verf en papier.  Meer over de prinsessen en Marlies Visser vind je hier

TIPS:  

Je koopt het boek hier (klik op de prijs!)

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.