By 27 september 2011 Read More →

Fashion – Zelf kleding ontwerpen met twee linkerhanden

Droom jij er ook wel eens van dat je dochter straalt in een prachtige jurk van jouw hand? Maar wordt je dan net als ik wakker en merk je dat je achter de naaimachine toch echt twee linker handen hebt en die jurk eerder een nachtmerrie dan een droom wordt? 

Niet getreurd, MoodKids vond DE oplossing voor jou en mij!  

Little stylist on Moodkids

Bij onderstaande online shops kun je zelf aan de slag als ontwerpster voor jouw droomjurk, harembroek, wikkelkol of ander zelf ontworpen kledingstuk.  In no-time rolt jouw ontwerp de computer uit en zo de kledingkast van je dochter binnen.  Toch die droomjurk, door jou ontworpen en gemaakt (nou ja een beetje dan)! 

solo4kids op moodkids wintercollectie

TIP: Laat je dochter ook eens zelf kiezen uit de modellen, kleuren en applicaties, je zult zien dat er een heel uniek ontwerp uitkomt dat helemaal haar smaak is!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion, Trend, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.