By 9 september 2011 Read More →

Kinderboekrecensie – Guus leert vliegen

Wie dapper is durft. Dat leert Guus, als hij voor het eerst leert vliegen. De jonge ooievaar is niet alleen. Zijn vriendje Victor de kikker helpt hem op zijn eerste vlucht.

Guus leert vliegen is een grappig boek over vriendschap en spannende dingen durven doen. Guus leert vliegen is een voorleesverhaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar, met in de hoofdrol een eigenwijze ooievaar, waarmee peuters en kleuters zich goed kunnen identificeren. Het verhaal gaat immers over iets nieuws leren, wat best een beetje eng kan zijn.

Van het boek is een voorleesfilmpje gemaakt:

Je koopt het boek hier.

Deel jouw (voor-)leeservaring met dit boek en laat een reactie achter.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.