By 22 augustus 2011 Read More →

Tattoo voor kinderen

Mijn kind een tattoo? Nooit! Ik hoor het mezelf nog zeggen…. maar voor deze tattoo’s maak ik graag een uitzondering. 

tattoo voor kids

Ze hebben namelijk een paar voordelen: Ze zijn afwasbaar, doen geen pijn en je maakt ze heel eenvoudig zelf! Dus… gaat je kind weer voor het eerst naar school met een hoofd vol stoere vakantie verhalen? Met deze MoodKids tatoeages maakt je kind zijn of haar verhaal helemaal af.  

Wow, wat een heerlijke vakantie en wat een stoere tattoo!  

Ssssst, niemand hoeft natuurlijk te weten dat je ze er zo weer afwast.

Wat heb je nodig? 

Hoe ga je te werk? 

Download de jongens of meisjes MoodKids Tattoo’s. Leg het tattoo papier in je printer (volg hierbij de instructies voor het papier en je printer) en print de tattoo’s. Knip de tattoo’s die je wilt gebruiken netjes uit (volg ook hier de instructies voor het papier) en plak hem op de huid waar je de tattoo wilt hebben. Klaar! 

TIP: Je kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp maken voor je tattoo, of je kind een mooie tekening laten maken, deze scannen en vervolgens afdrukken als tattoo.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Papier, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.