By 12 augustus 2011 Read More →

Kinderboekrecensie – De Giraf die niet in het boek past

Och wat zielig! Dit lieve, kleine Girafje heeft een probleem en alleen de lezer kan het oplossen.

De Giraf past niet in het boek! Hoe hij zich ook beweegt – van links, naar rechts, naar boven en beneden – hij zit klem! Maar wacht eens….. als je het boekje draait, kan de kleine Giraf eindelijk zijn nek strekken. Hij staat rechtop!

De kleine Giraf die niet in het boek past, is een grappig voorleesboek voor de allerkleinsten. Als ouder kun je je kind lastige, ruimtelijke begrippen leren. Alle lezertjes worden uiteindelijk beloond met een heel blij Girafje dat eindelijk rechtop kan staan.

Je koopt het boek hier.

Bekijk alvast de voorleesfilm:

Deel jouw (voor-)leeservaring met dit boek en laat een reactie achter.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.