By 29 juli 2011 Read More →

Kinderboekrecensie – Waar is Kiko?

Waar is Kiko? is een zoekboek vol verrassingen. Elke pagina heeft een flap, een rijmpje en een zoekopdracht. Kinderen moeten goed kijken om Kiko te vinden.

Het grappige vogeltje Kiko heeft zich verstopt tussen de dieren, in de bomen, de struiken en achter het hoge gras. Al kijkend zien de lezertjes hoe mooi de Afrikaanse dieren en hun leefomgeving zijn. In de kleurrijke illustraties zitten namelijk veel dieren verscholen. Spelenderwijs ziet de lezer op elke pagina steeds nieuwe dingen! Kiko is een boek dat nooit verveeld!

Waar is Kiko? heeft een eigen website met kleurplaten en e-cards. Het prentenboek voor kinderen van 3 tot 7 jaar is gemaakt door Cindy van de Ven

Van het boek is een voorleesfilm gemaakt:

Je koopt het boek hier.

Deel jouw (voor-)leeservaring met dit boek en laat een reactie achter.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.