Win kaarten voor pretpark Julianatoren

In Apeldoorn vind je pretpark Koningin Julianatoren. Een pretpark met méér dan 60 attracties en leuke shows voor gezinnen met kinderen tot circa 12 jaar. Doe mee met onze actie en win 4 kaarten.<img src=” width=”735″ height=”1102″ class=”alignnone size-full wp-image-28335″ data-wp-pid=”28335″ />

Niet zo ver van ons vandaan ligt pretpark Julianatoren. Een pretpark met méér dan 60 attracties, spectaculaire shows en grote evenementen voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 12 jaar. Het is ook de plek waar je Jul & Julia in het echt ontmoet!

Op Jobs bucketlist voor deze zomervakantie stond een bezoekje aan dit park. Het was al zo’n drie jaar geleden dat we voor het laatst gingen. Dus het werd ook wel weer eens tijd. Samen met een vriendje bezochten we met z’n viertjes het park.

Julianatoren: voor alle leeftijden

Wat me nu ook weer opviel was dat de Julianatoren echt een leuk park is voor alle kinderen tot ongeveer 12 jaar. Het park is compact en overzichtelijk. Kinderen van Jobs leeftijd kunnen hier echt al alleen rondlopen. Ook relaxt!

Voor de allerkleinsten is er -onder begeleiding- ook genoeg te doen. Bijvoorbeeld Jul’s Stones Baan, een rondje op je eigen paard in de Paardenbaan. Bekijk kabouters op de rug van een egel in Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park. Of wat dacht je van de prachtige caroussel uit 1887. Naast leuke attracties is ook de speeltuin (met veilige, verende ondervloer onder de toestellen) de moeite waard.

Stoere kinderen

Job is bijna 8 jaar, dus gaat meer voor de “stoere” attracties. 😉 De achtbaan, de dinotour, de zwevende piraat, de botsauto’s en vooral het Reuzenrad waren favoriet. Ik geloof dat ik zo’n zes keer in het Reuzenrad ben geweest. Maar onze ‘stoere’ man wilde toch wel met Jul op de foto. En ja, die duimpjes omhoog op elke foto is een nieuwe fase… 😉

Koningin Julianatoren

 

AFAS Sprookjesweken

De voorstellingen van de Julianatoren zijn ook echt de moeite waard. Deze zijn ook bij de prijs inbegrepen. Wij hebben het park bezocht tijdens de AFAS Sprookjesweken (t/m zondag 14 augustus). Waar kinderen al hun favoriete sprookjesfiguren konden ontmoeten! Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjesfiguren geven een spetterend sprookjesconcert vol muziek.

En op de speciale Zomeravonden (iedere zaterdag tijdens de AFAS Sprookjesweken) is het park open tot 20.00 uur en is er extra veel te zien! Wat denk je van een Thomas Sing Along of een wervelende show van Kikker? [RED 15/8 : er is een EXTRA zomeravond ingepland op 20 augustus!]

Koningin Julianatoren AFAS sprookjesweken

Dit jaar staan er nog veel meer leuke voorstellingen op het programma. Wat dacht je van de Halloweenmaand of Dolfje Weerwolfje in de herfstvakantie? Bekijk hier alle evenementen.

Ook een bezoekje brengen aan pretpark Julianatoren?

Dat kan natuurlijk altijd! Bestel je ze vooraf online, dan krijg je per kaartje twee euro korting. Je kunt ook vier kaarten winnen bij ons.

De winnaar van de 4 vrijkaarten is:

Nicolle Verbaten uit Wouw

Gefeliciteerd! De kaarten komen z.s.m. je kant op.

[ssba]

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.