By 8 november 2012 Read More →

Opbergen in de kinderkamer – MoodKids ♥ Organizing

Alweer zo’n leuk voorbeeld dat IKEA het nog steeds prima doet in de kinderkamer. Als je een eenvoudige vakkenkast van IKEA (hier staat hij ook in de kinderkamer!) mixed and matched met de organische opbergdozen van 3 Sprouts krijg je een nieuwe look voor de slaapkamer of speelhoek in de woonkamer.

Weg met al dat speelgoed, lekker opbergen in deze 3 Spouts boxen en daarna hup de kast in. De opbergboxen passen precies in de vakken van de populaire IKEA kasten. Zo geef je deze welbekende kast een nieuwe look en de kamer een vrolijke opruimbeurt. Opgeruimd staat netjes! 

Deze schattige opbergdozen van 3 Sprouts zijn verkrijgbaar bij Grasonderjevoeten.

kinderkamerinspiratie met Ikea en 3 sprout via moodkids.nl

Meer stijlvolle opbergtips vind je op ons Pinboard MoodKids ♥ Organizing.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.